Zavolajte nám 0915 440 054

Predstavujeme: Poznáte značku Kitikate?
detská výbavička

29. novembra 2019

BabyRaptor

Predstavujeme: Poznáte značku Kitikate?

Pre detičky sa oblečenie zíde vždy. Urobiť kvalitnú škvrnu, ktorú nebudete môcť oprať je pre nich hračka. Stane sa to raz, potom druhýkrát a vy zrazu po otvorení skrine zistíte, že nemáte svoje bábätko do čoho obliecť. V období materskej dovolenky to vie byť výrazne stresujúca situácia. Mamička má dosť starostí so sebou a so svojim malým drobčekom, niet času prehrabávať sa v oblečení a snažiť sa nájsť tie posledné čisté body. Aby ste však zbytočne nevyhadzovali peniaze iba na oblečenie, ktoré vaše každým dňom rastúce bábätko využije asi mesiac a aby ste zbytočne nezaťažovali planétu odpadom, je dôležité rozdeliť si detské oblečenie na tzv. reprezentatívne, a potom na oblečenie, ktoré môže mať aj milión fľakov a dieťa má povolené ho doslova zničiť. Takýmto spôsobom si vystačíte len s niekoľkými kúskami oblečenia. Na vyváženosť v prírode dbá aj móda pre bábätká Kitikate, ktorá je dostupná za rozumnú cenu. 

Kitikate – móda s ohľadom na prírodu

Ak radi objavujete a skúšate nové veci, máme pre vás vynikajúci tip. Na trhu je značka Kitikate, ktorá navrhuje a zároveň vyrába jedinečné organické oblečenie pre deti. Táto firma vyrástla na pevných základoch, ktoré jej poskytla materská spoločnosť „Merkezbebek“, ktorá sa textilnému odvetviu venuje už 28 rokov. O kvalite ich výrobkov teda nemusí nikto pochybovať.

Kitikate sa snaží neustále napredovať, uvádzať na trh nové produkty, a tak rozširovať svoj sortiment. Ich cieľom je neutíchajúci vývoj a stále zaujímavé inovácie. V priebehu rokov minulých sa táto spoločnosť z času na čas pochválila na detskom trhu s ekologickými produktmi, bola to skôr však výnimka, než pravidlo. Zmena prišla v roku 2016, keď Kitikate, ako výrobca detskej módy, prehodnotilo svoju filozofiu a rozhodli sa vyrábať výlučne ekologické detské odevy. Spoločnosť sa doslova nadchla pre životné prostredie a zaviazali sa, že budú rozvíjať a chrániť prírodu a celú planétu.

mamička s dieťatkom na lúke v oblečení Kitikate

Detské oblečenie je vyrábané z GOTS certifikovanej, ekologicky pestovanej a zozbieranej bavlny. Ak sa obávate toho, že by mohlo byť oblečenie nevýrazné, či nezaujímavé, tak ste na omyle. Kitikate prináša na trh rôznorodú a premyslenú škálu detského oblečenia, ktoré je navrhnuté s ohľadom na detský životný štýl, teda na pohyb, zábavu a farby. Ich výrobky sú módne, funkčné a najmä kvalitné. Všetky tieto benefity môžete dopriať svojej ratolesti za rozumné ceny a obliecť svoje dieťa nielen štýlovo, ale tiež zdravo a prospešne vzhľadom na prírodu. Cieľ, ktorý si Kitikate stanovilo je vybudovať udržateľnú a cenovo dostupnú značku pre deti.

Kitikate a zimné obdobie

Kitikate prináša zákazníkom rôzne druhy oblečenia a doplnkov, ktoré popri deťoch určite využijete. Či už je to spací vak, detský župan, prebaľovacia taška, bavlnený overal, svetríky, body, podbradníky, sety do pôrodnice alebo zimné overaly. Podstatné je, že s Kitikate vaše dieťa v zime nezamrzne! Obliecť mu môžete body a bavlnený overal alebo vami vybranú súpravu. Dôležité je, že dieťa by malo mať vždy o vrstvu viac. Takže ak vy máte tričko, vaše dieťa by malo mať ešte svetrík navyše. Oblečenie Kitikate má dostatočne širokú ponuku na to, aby ste si dokázali vyskladať hneď niekoľko zimných outfitov.

dieťa vo fusaku na sánkach

Dobrým pomocníkom do zimy je samozrejme zimný overal a ak by ste si aj napriek tomu neboli oblečením istá, ešte vždy sú tu fusaky. Tie sú poslednou bodkou v procese obliekania. Fusaky zabezpečia vášmu dieťaťu dostatočné teplo a vy sa nebudete musieť obávať prechladnutia či soplíkov. 

Ako vybrať správny fusak?

Zima je tu a my ju musíme spolu s bábätkom zvládnuť. Čím by nás mali fusaky zaujať a na základe čoho sa rozhodnúť? Pri kúpe by ste sa mali držať niekoľkých záchytných bodov. Fusaky by mali byť v prvom rade pohodlné, aby si chvíle strávené v nich vaše bábätká vychutnávali. S tým úzko súvisí jeho veľkosť, pretože dieťa sa v ňom môže cítiť dobre len vtedy, ak je mu doslova akurát. Fusak by mal dávať bábätku dostatočný priestor, aby sa mohlo natiahnuť. Je vhodné zobrať fusak s dostatočnou rezervou do dĺžky, keďže bábätko neustále rastie. Výhodná je preto kúpa fusakov s odopínateľným predným dielom, s predĺženou veľkosťou. Keďže je počasie v zime nevyspytateľné, kvalitné fusaky musia byť vode a vetru odolné. Viac o tom ako bábätko pripraviť na zimu sme písali v tomto článku.

 

Ak teda ešte nemáte všetko potrebné, tak je najvyšší čas dokúpiť všetko potrebné. Ponuka značky Kitikate je u nás ozaj rozsiahla, tak neváhajte a zastavte sa na kávu. 🙂

MRKNI TU ↓

PRI KÚPE KOČIKA OD NÁS,
2 ROČNÝ SERVIS PRE VÁS
ZDARMA

Cena: 1 299,00 €

info@babyraptor.sk

+421 915 440  054

Vyhľadávanie