Zavolajte nám 0915 440 054

Predstavujeme: nemecká kvalita v rukách Švédov
šťastná mamička tlačí Teutonia kočík

8. apríla 2020

BabyRaptor

Predstavujeme: nemecká kvalita v rukách Švédov

Bez kočíka sa nezaobíde ani jedna mamička! Kočíky sú od nepamäti prirodzenou súčasťou rodín, kde sú životy dospelých obohatené o príchod bábätka. Keď zbadáte kočík na balkóne, na dvore, zložený v chodbe bytu či v kufri auta, okamžite viete, že sa mladá rodinka rozrástla. Keďže je na dlhší čas pravou rukou mnohých rodičov, niet sa čo čudovať, že jeho výberu venujú niekedy až príliš veľa času. Pravdou však je, že dnešné kočíky sú moderné a s kvalitným kočíkom si dokáže nejedna mama výrazne uľahčiť život. Preto sa oplatí vyberať zodpovedne a detailne sa oboznámiť so všetkými benefitmi, no i nedostatkami jednotlivých modelov. My vám chceme predstaviť kočík značky Teutonia, ktorý je v súčasnosti medzi mamičkami v porovnaní s inými značkami menej známy, a to je veľká škoda!

Kvalita vyvíjaná roky!

Už od roku 1947 sa nemecká značka Teutonia snažila o kočíky tej najvyššej kvality a musíme uznať, že sa jej to podarilo. Pred niekoľkými rokmi však zmenila majiteľa a neskôr žiaľ zbankrotovala. Novými majiteľmi značky sa stala švédska rodinná firma Emmaljunga. Táto spoločnosť má 100 ročné skúsenosti s výrobou detských kočíkov. Patrí k lídrom v predaji v severnej Európe. O severanoch sme už písali a ohľadne kočíkov sú ozaj „machri“. Švédi prebrali iba značku, kočíky si vyrábajú podľa svojho konceptu a musíme napísať, že ešte lepšieho a nám sa veľmi páčia. 🙂

Vedeli ste, že táto švédska spoločnosť vyrába kočíky (ako jedna z mála) vo všetkých fázach v Európe a tým pádom je úplne sebestačná? A vďaka svojim technológiám produkuje takmer nulové odpady!

Medzi priority tohto výrobcu patrí funkčnosť a bezpečnosť, ktoré prinášajú k tým najnáročnejším zákazníkom. Mladé rodiny nechcú v žiadnom prípade obmedzovať, práve naopak, cieľom je podporiť ich v dobrodružnom živote. Teutonia predstavuje kočíky pre aktívne rodiny, ktoré si chcú plnohodnotne užívať svoj čas či už v meste, v prírode, alebo na vidieku. Kočík Teutonia prinesie do vášho života zmenu, ktorú nebudete môcť prehliadnuť. Vynovená Teutonia prináša na trh kočíky, ktoré sú maximálne praktické a zároveň trendy, sú ľahké, štíhle a komfortné. Prvým produkt uvedený do predaja pod švédskou hlavičkou je Teutonia TRIO.

Teutonia TRIO

V predajni a eshope Baby Raptor sa na vás už dnes tešia kočíky Teutonia TRIO, ktoré sú ľahko ovládateľné a ideálne do úzkych uličiek či predajní. Keď už v tej predajni budete, určite oceníte XL košík, ktorý aj pri väčšom zaťažení nákupmi v žiadnom prípade neobmedzí manipuláciu s kočíkom. Ľahkej manipulácii sa nepochybne potešíte aj pri skladaní kočíka do kufra auta. Napriek tomu, že je to skutočne šikovný kočík vhodný do terénu, ale aj do kaviarní, je dostatočne priestranný a vaše bábätko nebude o nič ukrátené. Kočík Teutonia je jedinečný predovšetkým tým, že je veľký a priestorovo veľkorysý pre vaše dieťa, no zároveň malý a praktický pre rodičov.

Kočíky sú vybavené kolesami, ktorým nehrozí defekt a vďaka odpruženiu na všetkých kolesách sa vaše dieťa môže tešiť na spokojný spánok a hladkú jazdu. Prechádzky však budú príjemné aj pre mamu vďaka teleskopickej rukoväti, ktorá čo najviac šetrí váš chrbát. Zvoliť si môžete nastavenie rukoväti v piatich výškach, pričom jej vzdialenosť od zadnej nápravy je dostatočná, takže sa vám v tomto prípade nemôže stať, že by ste mali o čosi zakopnúť. Rukoväť a odnímateľné madlo sú potiahnuté eko kožou, vďaka čomu kočík pôsobí vkusne a dizajnovo. 

Sedacia časť kočíka je otočná aj v smere, aj proti smeru jazdy, takže si prídu na svoje všetky detičky. Aj tie, ktoré nedokážu spustiť oči z mamičky, no aj tie extrovertnejšie. Teutonia prináša kvalitu nielen vo funkčnosti kočíkov, ale tiež prostredníctvom použitých textílií.  Sú navrhované pre počasie v Škandinávii, v dôsledku čoho sa tieto kočíky môžu pýšiť unikátnymi materiálmi, ktoré majú špecifickú ochranu pred slnkom a dažďom. Okrem iného sú jednoducho odnímateľné a prepierať ich môžete aj ručne.

Do popredia sa kočíky Teutonia dostávajú aj vďaka ich luxusnému interiéru, ktorý vám nepochybne padne do oka. Bezpečnosť vám zaručujú integrované reflexné pásiky, s pomocou ktorých budete viditeľní nielen skoro ráno, ale aj večer. 

Teutonia doplnkový sortiment

K dispozícii je množstvo doplnkov, s ktorými bude váš kočík doslova vyšperkovaný. S využitím samostatných adaptérov budete môcť k Teutonii pripevniť autosedačky ako Britax, Maxi Cosi a Besafe. Dostupné pre kočíky sú tiež fusaky, prebaľovacie tašky, poťahy na sedaciu časť alebo tiež pre ochranu pred dažďom, ale ešte mnoho iného, vďaka čomu budú vaše prechádzky maximálne komfortné. Pláštenka proti dažďu je vhodná rovnako v sede ako aj v ľahu. Napriek tomu, že dieťa prekryjete, sú zachované okná na výmenu vzduchu a neubudnú ani reflexné prvky. Čo sa týka fusakov, je možné ich rozložiť aj ako poťah pre sedaciu časť, a to tak, že odopnete nánožník. Predstavujú kombináciu materiálov fleecu a plyšu, takže zima deťom určite nebude. Dokonalosť!

Kočík je dostupný v niekoľkých farbách. Môžete si vybrať prevedenie v čiernej, modrej, tmavozelenej či sivej, ale aj v mnohých iných farbách. Všetok doplnkový tovar si budete môcť farebne nakombinovať.

Teutonia taška na detskú výbavu

Kde Teutoniu nájdete?

Ak vás tento model kočíka zaujal, neváhajte a navštívte nás priamo v kamennej predajni alebo (a to počas karantény) navštívte náš eshop. Aj keď momentálne nie osobne, radi vám poskytneme všetky potrebné informácie. Výrobca dbá na to, aby bola distribúcia ich výrobkov sprevádzaná odborným poradenstvom a my nezaostávame! Radi vám zodpovieme všetky otázky a odprezentujeme prednosti tejto značky, a tak vám pomôžeme správne sa rozhodnúť. Teutonia je bez pochyby vynikajúcim spoločníkom, ktorého oceníte každý jeden deň. Je veľký, ponúka dostatok priestoru a je vybavený širokým spektrom praktických funkcií. Výrobca stvoril kočík, ktorý je ideálny pre život s dieťaťom!

MRKNI TU ↓

PRI KÚPE KOČIKA OD NÁS,
2 ROČNÝ SERVIS PRE VÁS
ZDARMA

Cena: 1 299,00 €

info@babyraptor.sk

+421 915 440  054

Vyhľadávanie