Zavolajte nám 0915 440 054

Predstavujeme: Kvalita zo srdca Orlických hôr
bábätko v esito fusaku v kočíku

20. decembra 2019

BabyRaptor

Predstavujeme: Kvalita zo srdca Orlických hôr

Ako sa vraví, náš zákazník – náš pán. Aj preto sa v našom obchodíku snažíme ponúkať tovar, ktorý je kvalitný a rôznorodý. Naším cieľom nie je kupujúcim vnútiť kočiarik jednej značky, práve naopak. Chceme zákazníkom ukázať to najlepšie, čo na trhu je. Zároveň by sme radi dali do pozornosti produkty nielen zo zahraničia, ale tiež slovenské a české značky, ktoré sú v mnohých prípadoch vynikajúcou voľbou.  

Prečo Esito?

V našej predajni sa môžete stretnúť aj s takou značkou, akou je český výrobca Esito. Táto firma sa začala pomaličky rozvíjať v roku 2006, keď svoje výrobky produkovali vlastnými rukami v priestoroch svojho domu. Esito si za svoju prioritu stanovilo predovšetkým kvalitu materiálov, vďaka čomu vám produkty tejto značky vydržia časté pranie, dokonca ich s čistým srdcom budete môcť posunúť mladšiemu súrodencovi. Čas plynul a reakcie na kvalitu detského a dojčenského textilu na seba nenechali dlho čakať. Prvotne sa Esito zameriavalo na bábätká a batoľatá, no čas ukázal, že dopyt po tejto značke je aj medzi čerstvými školákmi, takže dnes už môžete kúpiť aj oblečenie do veľkosti 140. Spomedzi textílií uprednostňujú predovšetkým 100% bavlnu Jersey, ktorá je certifikovaná Oeko-Tex 100. Každý jeden produkt je vlastnoručne navrhnutý, otestovaný, vyrobený a poslaný buď na predajňu, alebo priamo k vám domov.  Okrem vynikajúceho a pohodlného materiálu si teda kupujete záujem samotného výrobcu, ktorému nie je jedno, čo si budú vaše detičky dennodenne obliekať! 

bábätko v esito fusaku

Čo Esito ponúka?

V našom obchodíku nájdete skutočne široký sortiment produktov tejto značky. Či už sú to overaly, zavinovačky, spacie vaky, mantinely a posteľné prádlo do postieľok, zimné fusaky, čiapky, novorodenecké súpravy, deky, osušky a mnoho iného. Za tie roky čo Esito funguje na trhu sa toho nazberalo dosť na to, aby ste svoje bábätko obliekli od hlavy až po päty v čase ktoréhokoľvek ročného obdobia. Esito sa o váš uzlíček šťastia postará na ceste z pôrodnice domov, v čase večerného spánku, kúpeľa či obľúbenej prechádzky! 

Zima s Esitom

Zimný dojčenský overal Minky je práve vďaka Minky materiálu a chlpu Magna veľmi teplý a výhrevný. Overal na zimu značky Esito má dva zipsy, čo nepochybne oceníte pri obliekaní a vyzliekaní bábätka. Je to omnoho jednoduchší proces ako v prípade overalov s jedným stredovým zipsom. Tieto overaly sú dostupné v tzv. dvojveľkostiach, čo znamená, že s vyhrnutým rukávom je to veľkosť 56 a s vyrovnanými rukávmi 62. Okrem tejto veľkosti ho môžete kúpiť tiež v „dvojveľkosti“ 68-74 a 80-86. Poslúži vám teda aj niekoľko mesiacov. Kapucňa overalu má ozdobné ušká.

esito detský overal s uškami

Keďže je pred nami zimné obdobie, priblížime vám tiež zimné fusaky Esito, ktoré vám dokážu výrazne uľahčiť obliekanie bábätka. Ak si nie ste istá, či je váš drobček zababušený dostatočne, s týmito zimnými fusakmi sa nemusíte ničoho obávať. Majú vynikajúce termoizolačné vlastnosti, sú skutočne kvalitné a multifunkčné, vhodné nielen do kočíka, ale aj do autosedačky. Výhody fusakov Esito:

  • nepremokavý funkčný materiál a paropriepustnou membránou Softshell, ktorá má zvýšenú odolnosť voči oderu,
  • rozopnuteľný po oboch stranách,
  •  možné kompletne odopnúť vrchnú časť fusaku a má tiež prídavné predlžovacie diely,
  • okolo hlavičky je strieška, ktorá napomáha udržiavať teplo (komu by však nevyhovovala dá sa veľmi jednoducho odopnúť),
  • rozmerovo je vhodný do kočíkov akéhokoľvek typu,

Na zimu budú vaše ratolesti nepochybne potrebovať teplú čiapku. Pri tých najmenších bábätkách sa oplatí zvoliť čiapočky s viazaním, aby si ju nemohlo bábätko stiahnuť. A presne také ponúka Esito! Vyrábané sú z už spomínaného materiálu Minky, u nás v predajni ich nájdete v troch farebných kombináciách a štyroch veľkostiach. Strih čiapočky je navrhnutý tak, aby zakrývala chúlostivé časti hlavičky bábätka, takže čelo, šija a uši budú na 100% v bezpečí. Šnúrky na viazanie sú z mäkkučkého materiálu, čo znamená, že nebudú dráždiť ani bábätko, ani jeho pokožku a nezanechajú žiadne otlaky. 

Na chladnejšie obdobie sa vám zíde aj deka. Deky vo všeobecnosti využijete nielen v zime, ale zídu sa aj v lete aj v jari. Je ich teda možné využívať celoročne. Deky Esito sú z veľmi príjemného, jemného, mäkkého a najmä teplého chlpatého materiálu Magna. Deka sa ani po opakovanom praní nežmolí, zostáva stále rovnako jemná a hebká. Deka je dvojitá, obojstranná a vďaka tomu dostatočne výhrevná, čo oceníte nielen v zime, ale aj počas chladných letných večerov. 

Počas zimných prechádzok myslí Esito nielen na detičky, ale aj na mamičky. Dostupné sú kvalitné softshellové rukávniky, ktoré ochránia vaše ruky pred akýmkoľvek nepriaznivým počasím. Povrchový materiál rukávnikov je vode a vetru odolný. 

Esito je popredný výrobca kvalitného detského a dojčenského oblečenia, ktoré je vyrábané výhradne v Českej republike s využitím atestovaných materiálov. Okrem toho, že jeho kúpou zabezpečíte svojmu dieťaťu to najlepšie, podporíte Českú republiku. Neváhajte a príďte nakúpiť k nám do predajne, kde vám veľmi radi predstavíme túto značku ešte lepšie a podrobnejšie. Pretože niet nad vlastnú skúsenosť!

MRKNI TU ↓

PRI KÚPE KOČIKA OD NÁS,
2 ROČNÝ SERVIS PRE VÁS
ZDARMA

Cena: 1 299,00 €

info@babyraptor.sk

+421 915 440  054

Vyhľadávanie