Zavolajte nám 0915 440 054

Podporujeme české a slovenské značky
česko a slovensko

20. novembra 2019

BabyRaptor

Podporujeme české a slovenské značky

V súčasnej dobe sa pri kúpe ľubovoľných produktov dosť zásadne prihliada predovšetkým na ich značku. V tejto súvislosti hrá významnú úlohu tzv. davová psychóza, ktorá dokáže predaj konkrétnej značky neuveriteľne zvýšiť a spropagovať. Je však veľká škoda, že sa často zameriavame na zahraničných výrobcov a zabúdame na kvalitu, ktorú máme doma. 

Značky, ktoré nesklamú

Slovenské či české značky môžu byť rovnako kvalitné ako značky zo zahraničia. Ich deficitom je jedine to, že sa o nich toľko nerozpráva a práve preto mnohým nie sú známe. Dokonca ani domáci nevedia, že také čosi vo svojej krajine majú. Chyba! Značky ako Zu-lu, Esito či Patrón môžu bez akýchkoľvek problémov konkurovať svetovým značkám.  

Zu-lu je českou značkou, ktorá sa venuje výrobe štýlových doplnkov k detským kočíkom. Na ich výrobu táto firma využíva výhradne iba tie najkvalitnejšie a prvotriedne materiály. Ich výrobky sú univerzálne a vďaka tomu vhodné pre takmer všetky druhy kočiarikov na trhu. Zu-lu pre vás môže byť zaujímavou značkou v prípade, že zháňate deky do detských izbičiek či postieľok. Vyrábajú kvalitné podložky do kočiarikov, návleky na rukoväť kočíka, rukávniky, kožušinky na kočíky či zimné fusaky. A túto značku nájdete samozrejme aj u nás ☺.

kočík značky Zu-Lu

Esito je takisto českým výrobcom, ktorý svojim detským zákazníkom ponúka ručne vyrábané produkty. Filozofia tejto značky je zameraná predovšetkým na kvalitu materiálov, takže odevy vydržia aj časté pranie. Značka Esito ponúka cez 300 druhov výrobkov, ktoré sú venované nielen bábätkám a batoľatám, ale už aj školákom do veľkosti 140. Čo si u nich vlastne môžete kúpiť? Okrem detského oblečenia vám Esito prináša doplnky do kočiarikov, deky, vybavenie do postieľok a tiež bytový textil.  Pozrite si ponuku značky Esito na našom eshope.

fusak, čiapočky značky Esito

Ďalším, no nie menej kvalitným výrobcom z Čiech je značka Patrón. Ide o najväčšieho českého výrobcu detských kočíkov. Patrón ručí za vysokú kvalitu produktov, ich bezpečnosť a štýlový vzhľad. V roku 2007 získali certifikát ISO 9001 : 2000, ktorý vysokú úroveň ich produkcie potvrdil. Značka Patrón prináša na trh detské autosedačky, detské podsedáky do auta, podvozky pre kočiare, adaptéry, podložky a matrace do kočíkov, športové a súrodenecké kočiariky, ale tiež jedálenské stoličky. Ponuku aj napríklad retro kočíkov nájdete u nás v eshope.

kočíky značky Patron

Nezaostávajú ani Slováci

Zo slovenských značiek majú u nás zastúpenie najmä značka Lumima a Little Eye. 

Little eye je značka pletených vecičiek s hlavným dôrazom na deky, čiapočky a zavinovačky. Značka kladie dôraz na vysokokvalitné materiály, z ktorých sú veci upletené. Sú to konkrétne nemecké materiály STeP a OEKO-TEX ® 100. Tieto materiály sú vhodné pre jemnú pokožku bábätiek, prípadne ľudí s citlivou pokožkou. Filozofiou značky je “pomalá móda” a minimálna tvorba odpadu. Deky a čiapočky sa vyznačujú krásnymi farbami, kvalitou a teplom.

kočík a deky značky Little Eye

Inou značkou ponúkajúcou (nielen) deky je Lumima. Značka ponúka takisto detský pletený textil, a to najmä pletené deky, zavinovač či svetríky. Značka používa takisto zdravotne nezávadnú certifikovanú OEKO-TEX ® priadzu, z ktorej vyrába svoje výrobky. Motívy sú originálne a vyznačujú sa jemnými pastelovými farbami. Ponuku značky Lumina hľadajte v našom online obchode.

svetríky značky Lumina

Kde tieto značky nájdem?

Chcete si produkty týchto značiek pozrieť na vlastné oči? Vyskúšať kočík Patrón či ochytať materiál fusaku od značky Zu-lu? To nebude žiaden problém, pretože všetky nájdete v našom kamennom obchodíku Baby Raptor. Počas nákupu si budete môcť vychutnať kávičku a deťúrence sa zahrajú v detskom kútiku. Baby Raptor je jediný obchod na Slovensku, ktorý svojim zákazníkom ponúka kočiariky značky Patrón. Nikde inde túto značku v rámci Slovenskej republiky nenájdete! Príďte si teda pochutiť na káve a pozrieť si našu ponuku lokálnych značiek už zajtra :).

Prečo kupovať české či slovenské výrobky?

Odpoveď je veľmi jednoduchá. Prečo by sme mali podporovať zahraničie a posielať im prostredníctvom nákupov naše peniaze? Ako správni národovci a dobrí bratia našim susedom Čechom by sme mali podporiť domácu produkciu. S nárastom kupujúcich priamo úmerne narastie tiež výroba. Vzrastajúci dopyt predsa znamená rozširujúcu sa ponuku. Po všetkých týchto procesoch v konečnom dôsledku prinesie kúpa domácich produktov vyššiu mzdu každému z nás. Položme si však ruku na srdce, koľkí z nás skutočne vyhľadávajú domácich výrobcov? Koľkí z nás sa snažia nasmerovať tzv. davovú psychózu práve týmto smerom? Kto sa snaží spropagovať kvalitné slovenské a české produkty? Asi len málokto, a to by sa malo zmeniť! Mladé mamičky môžu začať značkami Zu-lu, Patrón či Esito a poukázať na ich kvality v kolektíve kočíkujúcich kamarátok. 

Keď začneme nakupovať na Slovensku či v Čechách vieme, že na čiapočke či deke pre bábätko pracovali československé ruky a že vďaka našej kúpe vyplatil zamestnávateľ svojim zamestnancom mesačnú mzdu. Kúpou týchto výrobkov zvyšujeme dopyt, a teda sa zvýši aj výroba, čo znamená, že takto jednoducho dokážeme vytvárať nové pracovné miesta pre ďalších ľudí. Zamestnáme nielen ľudí vo výrobe, ale aj predavačku či kuriéra, ktorý vám tovar doručí. Kto nám pomôže, ak nie my sami? Toto všetko je však dlhodobý proces, zmena nepríde zo dňa na deň. Preto by všetky naše nákupy mali byť realizované u slovenských či českých výrobcov pravidelne, nie iba jednorazovo. 

Áno, nie vždy sa dá nakúpiť lacno, no to, čo je skutočne kvalitné a ručne vyrábané, nemôže byť zároveň za pár eur. Síce zaplatíte za detské oblečenie viac ako obvykle, no máte istotu, že oblečenie vynosí ešte aj vaše druhé dieťa bez toho, aby stratilo na kvalite. Ak sa chcete dozvedieť viac o značkách, ktoré u nás podporujeme, tak nás neváhajte kontaktovať alebo navštíviť ☺

MRKNI TU ↓

PRI KÚPE KOČIKA OD NÁS,
2 ROČNÝ SERVIS PRE VÁS
ZDARMA

Cena: 1 299,00 €

info@babyraptor.sk

+421 915 440  054

Vyhľadávanie