Zavolajte nám 0915 440 054

“Všetko môže byť tak jednoduché ako sa dá, ale nie jednoduchšie”
mamička s dieťatkom v kočíku Greentom

16. septembra 2019

BabyRaptor

“Všetko môže byť tak jednoduché ako sa dá, ale nie jednoduchšie”

Týmto výrokom Alberta Einsteina sa inšpiroval zakladateľ značky Greentom, Bart Bost. V čom spočíva podstata tejto značky a z čoho vychádza?

V poslednej dobe sa čoraz viac hovorí o ochrane životného prostredia a o ochrane našej planéty. Za posledné desaťročia sme planétu zničili a k náprave dochádza veľmi ťažko. Aj z toho dôvodu sa začala viac a viac medializovať potreba ekologického života, s ktorým sú neodmysliteľne späté ekologické výrobky. A už dávno nie je pravdou to, že ekologické výrobky sú zaručene drahé. Veľakrát sú cenovo dostupné, praktické a dizajnovo unikátne.

Podľa Dietera Ramsa (nemecký dizajnér) musí kvalitný dizajn spĺňať nasledujúce charakteristiky – musí byť inovatívny, užitočný, estetický, prístupný a pochopiteľný, poctivý, nevtieravý, nadčasový, premyslený do detailu, minimalistický a, v neposlednom rade, priateľský k životnému prostrediu. 

U nás, v Babyraptore, vyberáme produkty aj s ohľadom na životné prostredie. Takto sme si aj všimli produkty holandskej značky Greentom. Práve krajiny ako Holandsko a severské krajiny sa vyznačujú úhľadným dizajnom, jednoduchosťou a praktickosťou. A čo každá mamička potrebuje viac ako byť obklopená praktickými a nekomplikovanými vecami?

Čím sa vyznačujú kočíky Greentom

V týchto kočíkoch sa spájajú viaceré prvky kvalitného dizajnu. Filozofiou výrobcu je, aby kočík s dieťaťom rástol. Kočíky Greenton sú použiteľné od šiestich mesiacov až do 4,5 roku. Tieto kočíky sa teda vyrábajú v troch kombináciách.

Od narodenia až do predškolského veku

Carrycot je určený pre novorodencov, do 1,5 roka je vhodná verzia Reversible (keď dieťatko už sedí alebo je v pololehu) a od 1,5 roka je vhodný model Classic, ktorý si nájde využitie aj ako športový kočík. To v praxi znamená, že ak si kúpite trojkombináciu, tak máte za cenu jedného kočíka rovno tri 🙂 Čiže, ak sa chystáte kúpiť napríklad hlboký kočík, kúpte si rovno aj verziu s poťahom pre Reversible.

kočíky Greentom

Ľahká manipulácia

Kočíky sú praktické po tej stránke, že sú ľahké a veľmi dobre sa s nimi manipuluje. Ľahko sa skladá a zmestí sa aj do nie veľkého auta. 

Prispieva k udržateľnému rozvoju

Kočíku Greentom sa právom hovorí najzelenší kočík na svete preto, lebo je vyrobený z recyklovaných plastov – rám je z recyklovaného polypropylénu a sedák z recyklovateľných PET fliaš. Kočík je samozrejme tým pádom 100% recyklovateľný.

                                          “Sebavedomý kočík pre sebavedomých rodičov”

Dizajn

Kočíky Greentom sú veľmi praktické. Dokážu ísť po akomkoľvek povrchu, čo je najmä v meste veľmi potrebné. Nie sú len praktické, ale aj pekné. Predávajú sa v širokej škále farieb, no stále majú spoločné to, že sú “zelené”. Kočík má všetko potrebné a nevyhnutné, ale nie zbytočné.

Bezpečnosť

To, čo je jedna z najdôležitejších vecí pri výbere je bezpečnosť. Ako všetky naše kočíky, tak Greentom nie je výnimky a spĺňa všetky európske bezpečnostné požiadavky.

Celá technická špecifikácia a výbava kočíka sa nachádza pri konkrétnom produkte na našej webovej stránke.

dieťa v kočíku Greentom

Nielen kočík

Značka Greentom neponúka iba kočíky. S blížiacim sa chladným počasím je potrebné pomaly ale isto myslieť na zimnú výbavičku. V našej ponuke nájdete preto aj “zelené” Greentom fusaky. Na výrobu jedného fusaku bolo použitých 46 plastových fliaš. Fusak je prispôsobený tak, aby sa nezmenil tvar či bábätko leží alebo sedí. Ideálne sa hodí do kočíka Greentom, ale samozrejme aj do akéhokoľvek iného z našej ponuky. O tom, na čo všetko nesmieme zabudnúť pri príprave na zimu sme písali v minulom článku.

Ďalším produktom, ktorý môže doplniť vašu Greentom “rodinu” je taška na kočík. Táto taška je kompatibilná len s najnovšími podvozkami, ktoré u nás označujeme ako kolekcia 2017. Taška svojím praktickým a funkčným dizajnom výborne dopĺňa svojich Greentom “súrodencov”. 

Kočík, fusak alebo taška sú dostupné vo viacerých farebných prevedeniach. Práve táto farebná škála dáva priestor každej maminke nakombinovať si farebnosť tak, aby robila radosť nielen jej a dieťatku, ale zároveň prispela k udržateľnosti prírody a zdravému životnému prostrediu.

MRKNI TU ↓

PRI KÚPE KOČIKA OD NÁS,
2 ROČNÝ SERVIS PRE VÁS
ZDARMA

Cena: 1 299,00 €

info@babyraptor.sk

+421 915 440  054

Vyhľadávanie