Zavolajte nám 0915 440 054

Rozmaznajte sa kvalitným kočíkom!
rodičia pri kočíku oyster 3

30. októbra 2019

BabyRaptor

Rozmaznajte sa kvalitným kočíkom!

Ak si chcete dopriať kočík vysokej kvality za dostupnú cenu, zamerajte sa na Oyster od britskej spoločnosti BabyStyle, ktorá neúnavne spolupracuje s najlepšími továrňami a dizajnérmi z celého sveta. Svojim zákazníkom prináša súčasné a inovatívne spracované návrhy, ktoré sa však aj naďalej prelínajú s niektorými tradičnejšími prvkami. Filozofia tejto značky je založená na produkcii kvalitných a svetovo oceňovaných produktov, ktoré vo verejnosti vyvolajú tzv. „wow“ efekt, no zároveň si zachovávajú vysoké štandardy bezpečnosti. Chcete byť teda trendy a štýlová? Potom by vám kočíky Oyster 3 a Oyster Zero nemali uniknúť.

Dočkali sme sa!

Ako sa vraví, na dobré sa dlho čaká a my sme sa dočkali! Hovoríme o kočíku Oyster 3, ktorý sa síce v mnohom podobá na svojich predchodcov, no napriek tomu sa pýši inováciami.  Pôsobí elegantne, luxusne a napriek tomu nevtieravo. Výrobca uprednostňuje štýlové materiály, ktoré si nevyžadujú náročnú údržbu, a to je jeden z mnohých dôvod prečo sú mamičkami také milované. BabyStyle považuje kočík Oyster 3 za jeden z najlepších kočíkov aký kedy navrhli! Kočík Oyster 3 má pohodlnú vaničku s rozmermi 73 cm do dĺžky a 30 cm do šírky. S týmito rozmermi ju vaše dieťa využije približne do 4 – 6 mesiaca. Napriek tomu, že kočík Oyster 3 má vaničku pre možno drobnejšie deti, jej hĺbka je takmer ideálna, pretože je hlboká doslova, a tak máte istotu, že vaše dieťa uchráni pred nepriaznivým počasím. 

… Moje dieťa už sedí

V tomto období vášho dieťaťa prichádza na scénu športová časť. Jej hmotnosť je 12 kg. Výrobca zvolil nové väčšie kolesá s dizajnom turbíny, ktoré sú vybavené pneumatikami a vyplnené ER penou. Sú vysoko odolné a sľubujú jazdu bez defektu. Kočík Oyster 3 má tiež mäkšie odpruženie, takže si budete môcť dovoliť aj terénnejšie výlety. 

Športový kočík Oyster 3 poskytuje možnosť sklopiť chrbtovú opierku do úplného ľahu. Jeho nosnosť je do 20kg, takže si ho vaše dieťatko bez pochyby užije. Kočík Oyster 3 síce pôsobí mohutne, no nepatrí medzi veľké kočíky, je elegantný, ale nie príliš extravagantný. Tento kočík má doslova všetkého tak akurát!

kočík oyster 3 na pláži

Rukoväť kočíka je nastaviteľná pomocou stredového tlačidla. Na výber máte 4 polohy a spolu s madlom pre dieťa sú potiahnuté rovnakou štruktúrovanou koženkou, čo predstavuje vkusne prepracovaný detail. A navyše – kočík Oyster 3 poskladáte skutočne jednoducho! Celý kočík zložíte spolu so sedacou časťou v akomkoľvek smere.  Príjemnou výhodou je, že kočík po zložení samostatne stojí.

Oyster Zero – Športiak, ktorý si zamilujete!

Tento športový kočík uspokojí aj tých najnáročnejších rodičov vďaka svojej funkčnosti a veľkosti. Kočík Oyster Zero bez problémov zabezpečí vášmu dieťaťu dostatočný priestor na spanie s pomocou polohovateľnej chrbtovej opierky a tiež opierky nôh. Sedacia časť tohto športového kočíka je voči svojim detským používateľom štedrá vďaka 41 centimetrovej šírke v sede a tiež vďaka 91 centimetrovej dĺžke v ľahu. 

kočíky oyster 3

Napriek tomu, že rukoväť nie je možné výškovo nastaviť, možno povedať, že kočík Oyster Zero ju má v ideálnej výške. Bude vyhovovať nielen mamičke, ale určite aj vyšším rodinným príslušníkom. 

Kočík Oyster Zero má perfektné jazdné vlastnosti, zvládne akýkoľvek terén. Kolieska sú vyrobené z mäkčeného polyuretánu, ktorý vám zaistí komfortnú jazdu porovnateľnú s nafukovacími kolesami. Vďaka svojim 8 kilogramom ho budete milovať. Výrobca tento model špecifikuje ako všestranný kočík vhodný pre tých, ktorí hľadajú niečo ľahké a praktické. 

Kočík Oyster Zero predstavuje jedinečnú kombináciu výkonu a ceny. Vďaka ľahkému hliníkovému podvozku, priestrannému a pohodlnému ležiacemu sedadlu (vhodné od narodenia), 5-bodovému bezpečnostnému postroju a výsuvnej kapote XL (UPF 50+) využijete kočík Oyster Zero od bábätka po batoľa.

Ak sa neviete rozhodnúť, prípadne neviete, čo vlastne potrebujete – vyskladali sme pre vás luxusné balíčky kombinovaných kočíkov, v ktorých nájdete všetko, čo potrebujete.

Ak si stále neviete rady, tak nám napíšte alebo príďte na kávu 🙂

MRKNI TU ↓

PRI KÚPE KOČIKA OD NÁS,
2 ROČNÝ SERVIS PRE VÁS
ZDARMA

Cena: 1 299,00 €

info@babyraptor.sk

+421 915 440  054

Vyhľadávanie