Zavolajte nám 0915 440 054

Nemecká kvalita od roku 1950. Ktorá značka to je?

31. januára 2020

BabyRaptor

Nemecká kvalita od roku 1950. Ktorá značka to je?

Výber kočíka je dôležitým míľnikom v príprave na príchod bábätka. Do troch rokov v ňom vaše dieťa strávi prevažnú časť svojho času a pre mamičku sa kočík stane verným spoločníkom pri každodenných prechádzkach. V podstate sme vám hneď v úvode ponúkli odpoveď na otázku, prečo sa zamerať na kvalitné a spoľahlivé kočíky. Ich výber určite nepodceňujte! Bábätkám by mali poskytnúť komfortnú jazdu a mamičkám zas pohodlie pri dennodennej manipulácii s nimi.

Kočíky Hartan – nemecká kvalita!

Ak sa rozhodnete bližšie spoznať kočík Hartan, nepochybne sa nakoniec rozhodnete aj pre jeho kúpu. Tieto kočíky si svojich zákazníkov získali a neustále získavajú práve vďaka svojej vysokej kvalite. Reč je o veľmi špeciálnych kočíkoch, ktoré podliehajú tým najnáročnejším požiadavkám a poskytujú komfort tej najvyššej kvality.

Hartan je kočík bez akýchkoľvek zdraviu škodlivých látok, a tak je pre vaše dieťa bezpečným miestom od samého začiatku. Všetky kočíky Hartan sú posielané na vytrvalostný test, ktorý sa realizuje s pomocou špeciálnych testovacích systémov. Všetky materiály, z ktorých je kočík Hartan vyrobený  musia prejsť rozsiahlymi skúšobnými postupmi.

Značka Hartan je rodinnou firmou, ktorá sa detailne venuje každému jednému kočíku, a to sa odráža aj na konečnom výsledku ich produktov. Všetky kočíky sú kompletne vyvíjané a aj vyrábané v Nemecku, kde sa tešia veľkej obľube. Ich realizácia prebieha s pomocou tých najmodernejších technológií a za kvalitu ručí Hartan certifikátom. Produkcii kočíkov sa táto značka začala venovať od roku 1950 a od toho času spoločnosť neustále napreduje a rozširuje svoju výrobu.

Výrobca ponúka viacero modelov, a to konkrétne:

  •     Racer
  •     Topline
  •     Xperia
  •     VIP
  •     Two Select

Navyše spoločnosť ponúka veľmi obľúbené špeciálne edície:

  •     S.Oliver
  •     Bellybutton
  •     Mercedes-Benz

Do špeciálnej edície patria aj športové modely značky Xtra-Line. Tieto modely však momentálne nie sú v ponuke.

Dobre vedieť!

Čo by ste mali vedieť, aby ste si zvolili správne? Ktorýkoľvek kočík Hartan zvolíte, určite neoľutujete. Model Racer GTS má na rukoväti ručnú brzdu, vďaka ktorej je zaistená bezpečnosť kdekoľvek a kedykoľvek. S týmto kočíkom sa nemusíte príliš zamýšľať ani nad terénom, ktorý na vás v okolí vášho bydliská čaká. Kolesá sú pružné, tie predné sú zároveň mimoriadne veľké, a tak ponúkajú optimálne jazdné vlastnosti na akomkoľvek povrchu.

Tento kočík nezaskočí žiadna výzva a každá jazda s ním bude zážitkom pre všetkých zúčastnených. Model Racer GTX sa pýši ergonomickou sedadlovou jednotkou s možnosťou otáčania. Sedadlo kočíka možno nastaviť do niekoľkých polôh až do ľahu. Nepochybne zaujme svojou ľahkou váhou, ktorej sa pri častej manipulácii poteší nejedna mamička. Tieto kočíky sú štýlové a moderné, no zároveň praktické a funkčné. Nezastaví ich žiaden terén či už to bude mesto, alebo ľahšia túra, a to aj vďaka pneumatikám Solight Ecco a pohonným diskom. V ponuke nájdete oba modely v kombinácii hlbokej vaničky a športovej časti.

Hartan do svojej výroby nezaradil produkciu autosedačiek, to však nie je dôvod, pre ktorý by ste mali na tento rodinný podnik zanevrieť. S pomocou adaptérov dokážete na podvozok nakombinovať všetky modely, ktoré sú na trhu k dispozícii. Cieľom tejto značky nie je klientom život komplikovať, práve naopak. Ich snahou je vám materstvo ešte o čosi viac spríjemniť. Ponúkajú vám slobodu v podobe možností nakombinovať si to, čo aktuálne potrebujete.

kočík Hartan S.Oliver

Viac než kvalita…

Aj keď je kvalita na prvom mieste, Hartan chce svojim zákazníkom dopriať ešte čosi navyše. Pocit jedinečnosti. Ako sme písali vyššie, v rámci špeciálnych edícií Hartan ponúka napríklad aj edíciu Mercedes Benz, ktorá je venovaná štýlovým ľuďom túžiacim po zážitku z jazdy. Jeho prednosťami sú ergonomická funkčnosť, testovaná bezpečnosť a inovatívne materiály. Kočíky v rámci tejto limitovanej edície sa môžu pýšiť moderným športovým vzhľadom, ktorý bol vyvinutý v úzkej spolupráci s oblasťou dizajnu Mercedes-Benz. 

Absolútnou špičkou sú športové 5-lúčové kolesá, ktorých dizajn bol inšpirovaný modelom áut AMG a vzduchovými komorami, ktoré sú k dispozícii aj pre novú triedu C. Hartan kočík limitovanej edície Mercedes Benz ponúka také vychytávky ako kabrioletová sedacia jednotka GTX s klimatizačnou zónou a nastaviteľnou kapucňou. Tieto kočíky majú tiež slnečnú clonu s ochranou proti slnku 50+.

Hartan ponúka kočíky širokospektrálnych modelov, rôznorodých funkcií a farieb.

Je len na vás, ktorý uprednostníte. Kvalitu so sebou prináša každý jeden z nich. Ak vás značka zaujala a máte nejaké otázky, tak nám neváhajte napísať a radi ich zodpovieme. Prípadne sa zastavte u nás na kávičku a pokecáme osobne 🙂

MRKNI TU ↓

PRI KÚPE KOČIKA OD NÁS,
2 ROČNÝ SERVIS PRE VÁS
ZDARMA

Cena: 1 299,00 €

info@babyraptor.sk

+421 915 440  054

Vyhľadávanie