Zavolajte nám 0915 440 054

Moderný dizajn má (stále) význam aj keď sme rodičmi
Dieta vo fusaku Elodie Details

30. septembra 2019

BabyRaptor

Moderný dizajn má (stále) význam aj keď sme rodičmi

Či už máte radi zimu alebo nie, jedno je isté – nevyhnete sa jej. A takisto sa jej nevyhnú ani vaše bábätká a detičky. Našťastie je stále viac možností ako si zaobstarať také veci, vďaka ktorým zima nebude až taká studená. A čo je potom lepšie ako čistý čerstvý zimný vzduch?

O tom, čo všetko potrebuje vaše bábätko v zime, sme písali už minule. Teraz sa pozrime na to – asi najdôležitejšie pre zimné obdobie – fusaky. Aké typy fusakov existujú? A aké značky sú tie najlepšie? 

Nie je asi náhoda, že tie najkvalitnejšie a najlepšie značky sa vyrábajú práve na severe Európy. Dlhé zimy vedú maminky k nákupu čo najteplejšieho oblečenia. A inak to nebolo ani v prípade Lindy Sätterström, keď sa jej narodila dcérka Elodie. Po jej narodení si uvedomila, že na trhu sú síce pekné veci, ale príliš jednotvárne a bez dizajnového cítenia. Tak začala vyrábať veci podľa svojej predstavy. Bolo to v roku 2005 a dnes sa nachádzajú jej vecičky v 45 krajinách (Linda je doteraz kreatívnou riaditeľkou a hlavnou návrhárkou značky).

Linda Sätterström: “Zámerom značky bolo premeniť každodenné produkty pre malé deti na módne doplnky s vysokou kvalitou prostredníctvom kombinácie funkčnosti, dizajnu a odolnosti”

zakladatelka fusakov Elodie Details

Značka Elodie Details má sortiment zameraný najmä na zimu. V súčasnosti disponuje druhmi fusakov:

  • overaly pre najmenšie bábätká
  • klasické fusaky pre bábätká vo veku 0 – 3 roky
  • cestovné fusaky (odopínateľné a ľahko zbaliteľné) pre bábätká vo veku 0 – 3 rokov

Prečo Elodie Details?

Najbohatšiu škálu produktov obsahuje práve trieda klasické fusaky Elodie Details. Najnovšia kolekcia Le Petit Parisien je nielen moderná a pohodlná, ale zároveň sú fusaky odolné voči vetru a vode. Má odstrániteľnú hornú časť, kedy môžete bábätko po otvorení zipsov ochladiť, ak by mu bolo veľmi teplo. Kolekcia vyniká aj technológiou Bionic Finish RUDOLF, čo je ekologický a inovatívny spôsob impregnácie voči vode a nečistotám imitáciou prirodzenej štruktúry kryštálov. 

K výhodám fusaku Elodie Details teda patrí:

  • Kompatibilita so všetkými kočíkmi
  • Možnosť prispôsobenia pre sediace deti
  • Fusak Elodie Details sa dá zladiť s ostatnými výrobkami značky (čiapky, deky, tašky)
  • Dá sa prať v práčke a sušiť v sušičke (Poznámka: Nesušte na priamom slnku. Fusaky sú z ekologických farieb, ktoré majú prirodzenú tendenciu na slnku blednúť) 
  • Povrch odolný voči vetru a vode
  • Fusak upevníte pohodlnejšie vďaka otvorom pre pásy z kočíkov na suchý zips

deti vo fusakoch Elodie Details

Le Petit Parisien alebo “Paríž je vždy dobrý nápad”

Le Petit Parisien je najnovšou kolekciou značky inšpirovaná výrokom Audrey Hepburn. Zameriava sa na výrazný, ale za to bezstarostný vzhľad známy ako “parížsky štýl”. Predstavuje prienik elegantných a neformálnych prvkov, kontrast medzi romantikou a parížskou tvrdosťou a zároveň medzi vedomím a takmer nepoškvrneným. Kolekcia sa snaží upriamiť pozornosť práve na to, čo je na Paríži neodolateľné. Jesenné farby a parížske  motívy sú to, čo robí túto kolekciu neodolateľnou. Pozrite si kolekciu fusakov Elodie Details a uznajte sami 🙂

fusak Elodie Details

Na záver aj niečo navyše

Značka Elodie Details je aktívnym podporovateľom udržateľného módneho priemyslu. Je súčasťou viacerých aktivít. Či už je to sponzorovanie globálnych iniciatív alebo predĺženie životného cyklu každého výrobku na maximum. Spoločnosť bola “postavená”na handmade výrobku – klip na cumlíky – ktorý zabezpečoval cumlík pred stratením a tým aj pred opakovanou kúpou nového. Spoločnosť sa teda snaží podporovať spotrebiteľov v tom, aby kupovali čo najmenej.

Pokiaľ si neviete rady, aký fusak, prípadne výbavičku bábätku kúpiť, tak príďte na kávu a radi vám poradíme. Alebo nás neváhajte kontaktovať 🙂

MRKNI TU ↓

PRI KÚPE KOČIKA OD NÁS,
2 ROČNÝ SERVIS PRE VÁS
ZDARMA

Cena: 1 299,00 €

info@babyraptor.sk

+421 915 440  054

Vyhľadávanie